Szolgáltatásaink

Az alap temetkezési szolgáltatások általában magukban foglalják azokat az esszenciális tevékenységeket és elemeket, amelyek szükségesek egy temetési ceremónia megszervezéséhez és lebonyolításához. Ezek a szolgáltatások lehetnek változatosak, attól függően, hogy milyen típusú temetést (pl. hagyományos földi temetés, hamvasztás) választanak. Itt van néhány alapvető szolgáltatás, amit a nyújtunk:

Adminisztrációs szolgáltatások

Az elhunyt személy hivatalos dokumentációinak kezelése, beleértve a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, a temetési engedélyek intézését és egyéb jogi és adminisztratív eljárásokat.

Temetési szolgáltatások

A temetési ceremónia megszervezése, beleértve a helyszín, a szertartás vezetője (pl. pap, lelkész) és a temetési menet megszervezését

Végső nyugalomra helyezés

A sírhely biztosítása és előkészítése földi temetés esetén, vagy a hamvak átadása a családnak vagy azok elhelyezése urnasírban, kolumbáriumban hamvasztás esetén.

Ravatalozás és testkezelés

Az elhunyt testének higiénikus kezelése, beleértve a ravatalozást, balzsamozást (ha szükséges vagy kívánt), valamint a test felkészítését a nyilvános megtekintésre vagy a temetési szertartásra

Temetési eszközök és cikkek

Koporsók, urnák és egyéb temetkezési kellékek kínálata, valamint a választás segítése.

Megemlékezés szervezése

A gyászszertartás, megemlékezés vagy búcsúztató ceremónia részleteinek megszervezése, beleértve a virágokat, a zenét, a fotókat és egyéb személyes elemeket, amelyek tükrözik az elhunyt személyiségét és életét.

Tanácsadás és támogatás

Gyásztanácsadás ajánlása és segítségnyújtás a temetéssel kapcsolatos döntésekben, valamint az elhunyt vagyonának kezelésében.

Ezek az alapvető szolgáltatások biztosítják a méltóságteljes és tiszteletteljes búcsúztatás alapjait. A kínált specifikus szolgáltatások és azok költségei változhatnak a temetkezési vállalkozók és a helyi szokások függvényében.